2021 година

image_pdfimage_print

Извештаи од извршени надзори

Импресум

Редовен административен надзор Штипски глас – (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 29.10.2021

Редовен административен надзор Штипски глас (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 12.02.2021Accessibility

Accessibility