2021 година

image_pdfimage_print

Извештаи од извршени надзори

Импресум

Редовен административен надзор Руски Доктор – (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 29.10.2021

Вонреден административен надзор Руски доктор (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 16.03.2021Accessibility

Accessibility