Месечен весник „Авто плус“

image_pdfimage_print

2020 година

Извештаи од спроведени надзори

Импресум, Обврски за објава на сопственичка структура

Редовен административен надзор Авто плус (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 30.06.2020

Редовен административен надзор Авто плус  (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 24.02.2020

Редовен административен надзор Авто плус (член 15 став 2 од Законот за медиуми) – 22.04.2020

2019 година

2018 година

2016 година

2015 година

 Accessibility

Accessibility