Месечен весник „Бабина кујна“

image_pdfimage_print

2018 година

Извештаи од спроведени надзори

Обврски за објава на сопственичка структура

Редовен административен надзор Бабина кујна  – (член 15 став 2 од Законот за медиуми) – 19.04.2018

Импресум

Коригиран извештај од редовен административен надзор Бабина кујна (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 05.03.2018


2017 година

Извештај од спроведен надзор

Импресум

– Редовен административен надзор Бабина кујна (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 01.03.2017Accessibility

Accessibility