Редовен програмски надзор врз 5 национални телевизии

Скопје, 29.10.2018г. – Врз 5-те национални телевизии ТВ Алфа, ТВ Алсат-М, ТВ Канал 5, ТВ Сител и ТВ Телма, Агенцијата изврши редовен програмски надзор за законските одредби коишто се однесуваат на правилата за употреба на јазикот во програмите и емитување најмалку 12 часа дневно програма на телевизија[…]

Извршен административен надзор врз МХ-РАДИО

Скопје, 25.06.2018г. –  За почитувањето на обврските од Правилникот за минимални технички, просторни, финансиски и кадровски услови за добивање дозвола за радио и телевизиско емитување, врз МХ – РАДИО од Охрид, Агенцијата изврши вонреден административен надзор[…]

Newsletters – 2016 година

Newsletter за месец ноември 2016 година – Бр. 1/2016 Newsletter за месец декември 2016 година – Бр. 2/2016

Newsletters – 2017 година

Newsletter за месец декември 2017 година – Бр.12/2017 Newsletter за месец ноември 2017 година – Бр.11/2017 Newsletter за месец октомври 2017 година – Бр.10/2017 Newsletter … […]

Newsletters

Newsletters – 2024 година Newsletters – 2023 година Newsletters – 2022 година Newsletters – 2021 година Newsletters – 2020 година Newsletters – 2019 година  Newsletters … […]Accessibility

Accessibility