image_pdfimage_print

Седница бр.48 – 26.12.2019 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 48-та седница ја закажува за 26.12.2019 година (четврток), со почеток во 11:00 часот. Д Н Е В Е … […]

Седница бр.47 – 25.12.2019 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 47-та седница ја закажува за 25.12.2019 година (среда), со почеток во 13:00 часот. Д Н Е В Е … […]

Седница бр.46 – 20.12.2019 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 46-та седница ја закажува за 20.12.2019 година (петок), со почеток во 14:30 часот. Д Н Е В Е … […]

Седница бр.45 – 06.12.2019 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 45-та седница ја закажува за 06.12.2019 година (петок), со почеток во 13:00 часот. Д Н Е В Е … […]

Седница бр.44 – 28.11.2019 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 44-та седница ја закажува за 28.11.2019 година (четврток), со почеток во 15:00 часот. Д Н Е В Е … […]

Седница бр.43 – 19.11.2019 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 43-та седница ја закажува за 19.11.2019 година (вторник), со почеток во 14:30 часот. Д Н Е В Е … […]

Седница бр.42 – 08.11.2019 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 42-та седница ја закажува за 08.11.2019 година (петок), со почеток во 13:30 часот. Д Н Е В Е … […]

Јавна седница бр.8 – 01.11.2019 година

Советот на Агенцијата врз основа на член 23, став 4 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 8-та Јавна седница ја закажува за 01.11.2019 … […]

Седница бр.41– 01.11.2019 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 41-та седница ја закажува за 01.11.2019 година (петок), со почеток во 15:15 часот. Д Н Е В Е … […]

Седница бр.40– 22.10.2019 година

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 40-та седница ја закажува за 22.10.2019 година (вторник), со почеток во 15:00 часот. Д Н Е В Е … […]Accessibility

Accessibility