Хроника од 21-та седница

  СКОПЈЕ, 27.12.2011 – На 21та седница, СРД ја разгледа информацијата во однос на почитувањето на обврската на сателитските телевизии да емитуваат преку сателит како … […]

Хроника од 20-та седница

СКОПЈЕ, 20.12.2011 – На 20тата седница Советот за радиодифузија ја симна од дневен ред точката поврзана со Информација за почитувањето на член 11 од Законот … […]

Хроника од 18-та седница

На 18та седница на СРД, одржана на 18 и 19 октомври членовите на СРД по усвојувањето на записникот од 15 седница, одржана на 12.09.2011 година … […]Accessibility

Accessibility