Хроника од 6-та седница

  СКОПЈЕ, 29.01.2013 – Советот за радиодифузија (СРД) на денешната седница ги разгледа и усвои извештаите од мониторингот на програмските сервиси на РАДИО КАНАЛ 77, ТВ … […]

Хроника од 5-та седница

  СКОПЈЕ, 25.01.2013- Советот за радиодифузија (СРД) на денешната седница ги разгледа мониторинзите од програмските сервиси на: МРТ 2, РАДИО КАНАЛ 77, ТВ МТМ ДАСТО, ТЕЛЕВИЗИЈА … […]

Хроника од 4-та седница

  СКОПЈЕ, 22.01.2013 – На денешната седница Советот за радиодифузија (СРД) ги разгледа мониторинзите од програмските сервиси на: МРТ1, МРТ2, Собранискиот Канал, ТВ Сонце, Макпетрол ДООЕЛ, … […]

Хроника од 3-та седница

Скопје, 17.01.2012 – На денешната седница Советот за радиодифузија (СРД) ги разгледа извештаите од мониторинзите на програмските сервиси: Македонско радио – Радио Скопје, Македонско радио … […]

Хроника од 2-та седница

СКОПЈЕ, 09.01.2013- На денешната седница, Советот за радиодифузија (СРД) ги разгледа извештаите од мониторингот на програмските сервиси на: ТВ ТЕЛМА, емитуван на 4 декември 2012г., … […]

Хроника од 1-та седница

СКОПЈЕ, 04.01.2013- На денешната седница Советот за радиодифузија (СРД) ги разгледа извештаите од мониторинзите на програмските сервиси: ТВ СИТЕЛ 3, НАША ТВ, ТВ АЛФА, ТВ … […]Accessibility

Accessibility