Пријава за евидентирање во регистарот на даватели на АВМУ по барање

image_pdfimage_print

Пријавата за евидентирање во регистарот на даватели на аудиовизуелни медиумски услуги по барање можете да ја преземете на следниот линк.

 Accessibility

Accessibility