ДТУ КОМБО 2003 ДОО

image_pdfimage_print

2022 година

Извештаи од спроведени надзори:

Реемитување на програмски сервиси, употреба на јазик

Редовен програмски надзор Комбо 2003 – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 28.07.2022

Редовен програмски надзор Комбо 2003 – (член 143 став 3 од ЗААВМУ) – 28.07.2022

Редовен програмски надзор Комбо 2003 – (член 143 став 3 од ЗААВМУ) – 15.04.2022

Редовен програмски надзор Комбо 2003 –  (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 15.04.2022


2020 година

2019 година

2016 година

2015 година

2014 година

 

 Accessibility

Accessibility