Магазин „Економија и бизнис“

image_pdfimage_print

2021 година

Извештаи од извршени надзори

Импресум

Редовен административен надзор Економија и Бизнис (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 13.10.2021

Редовен административен надзор Економија и Бизнис (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 12.02.2021


2020 година

2019 година

2018 година

2016 година

 

 Accessibility

Accessibility