ФИБЕРНЕТВОРКС ДООЕЛ Скопје

image_pdfimage_print

2016 година

Извештај од спроведен надзор/мерка опомена

Дополнителни обврски на операторот кој реемитува програмски сервиси

– Вонреден програмски надзор ФИБЕРНЕТВОРКС  (член 144 став 3 од Законот за аудио  и аудиовизуелни медиумски услуги) – 04.08.2016

  • Решение за мерка опомена ФИБЕРНЕТВОРКС  (член 144 став 3 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги) – 05.08.2016

2015 година

Извештаи од спроведени надзори

Реемитување на програмски сервиси

– Вонреден програмски надзор ФИБЕРНЕТВОРКС (член 141 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги) – 02.11.2015 – аналоген пакет

– Вонреден програмски надзор ФИБЕРНЕТВОРКС (член 141 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги) – 02.11.2015 – дигитален пакет

– Вонреден програмски надзор ФИБЕРНЕТВОРКС (член 141 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги) – 23.04.2015

Заштита на малолетните лица; Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси; Обврски на оператор кој реемитува програмски сервиси; Дополнителни обврски на операторот кој реемитува програмски сервиси 

– Вонреден програмски надзор ФИБЕРНЕТВОРКС (член 50 став 5; член 64 став 2; член 141; член 143 и член 144 став 1 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги) – 03.04.2015 – дигитален пакет

– Вонреден програмски надзор ФИБЕРНЕТВОРКС (член 50 став 5; член 64 став 2; член 141 и член 143 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги) – 03.04.2015 – аналоген пакет

 

 

 Accessibility

Accessibility