ГЛОБАЛСАТ с.Мирковци Чучер-Сандево Скопје

image_pdfimage_print
2021 година
Извештаи од спроведени надзори:

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надзор – Глобалсат – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 03.09.2021

Редовен програмски надзор Глобалсат (член 64 став 2, член 141 од ЗААВМУ) – 28.01.2021


2020 година

2019 година

2018 година

2017 година

2015 година

 Accessibility

Accessibility