Магазин „Храна и вино“

image_pdfimage_print

2018 година

Извештаи од спроведени надзори/мерка опомена

Импресум

Редовен административен надзор Храна и вино (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 24.10.2018

Редовен административен надзор Храна и вино  (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 20.06.2018

Контролен административен надзор Храна и вино (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 02.05.2018

Редовен административен надзор Храна и вино (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 27.02.2018

  • Решение за мерка опомена Храна и вино (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 02.03.2018

Коригиран извештај од редовен административен надзор Храна и вино (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 05.03.2018

Обврски за објава на сопственичка структура

Редовен административен надзор Храна и вино  (член 15 став 2 од Законот за медиуми) – 19.04.2018


2015 година

 

 Accessibility

Accessibility