ИНЕЛ ИНТЕРНАЦИОНАЛ ДООЕЛ Кавадарци

image_pdfimage_print

2022 година

Извештаи од спроведени надзори

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надзор Инел Интернационал – (член 143 став 3 од ЗААВМУ) – 27.07.2022

Редовен програмски надзор – Инел Интернационал – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 22.07.2022

Редовен програмски надзор – Инел Интернационал – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 14.03.2022


2021 година

2020 година

2019 година

2018 година

2016 година

2015 година

2014 година

 Accessibility

Accessibility