Магазин „Испрати рецепт“

image_pdfimage_print

2018 година

Извештаи од спроведени надзори

Импресум

Редовен административен надзор Испрати рецепт  (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 24.10.2018

Редовен административен надзор Испрати рецепт  (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 20.06.2018

Вонреден административен надзор Испрати рецепт (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 09.03.2018

Обврски за објава на сопственичка структура

Редовен административен надзор Испрати рецепт  – (член 15 став 2 од Законот за медиуми) – 19.04.2018


2017 година

2015 година

 

 Accessibility

Accessibility