КАБЕЛ ДОО Струмица

image_pdfimage_print

2021 година

Извештаи за спроведени надзори/мерки јавна опомена:

Регистрација на програмски пакети, титлување на програмите кои се реемитуваат

Редовен програмски надзор –Кебел – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 03.09.2021

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

– Редовен програмски надзор Кабел – (член 64 став 2 и член 14 од ЗААВМУ) – 07.06.2021

  • Решение за преземање мерка јавна опомена Кабел – (член 141 од ЗААВМУ) – 10.06.2021

2020 година

Извештаи за спроведени надзори:

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

– Редовен програмски надзор Кабел – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 27.08.2020

– Редовен програмски надзор Кабел – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 24.06.2020


2019 година

2018 година

2016 година

 Accessibility

Accessibility