КАБЛЕКАЛЛ ДООЕЛ Кичево

image_pdfimage_print

2021 година

Извештаи од спроведени надзори:

 Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надзор Каблекалл – (член 64 став 2 и член 141став 13 од ЗААВМУ) – 23.07.2021

Редовен програмски надзор Каблекалл – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗАВМУ) – 23.03.2021


2020 година

2019 година

2018 година

2017 година

2016 година

2015 година

2014 година

 Accessibility

Accessibility