Канал 16 ДОО Ресен

image_pdfimage_print
2021 година
Извештаи од спроведени надзори:

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надзор – Канал 16 –  (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 13.10.2021

Редовен програмски надзор Канал 16 (член 64 став 2, член 141 од ЗААВМУ) – 28.01.2021


2020 година

2019 година

2018 годинa

2017 годинa

2016 година

2015 година

 Accessibility

Accessibility