КДС-КАБЕЛ НЕТ ДОО Прилеп

image_pdfimage_print

2023 година

Извештаи од спроведени надзори

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси; Задолжително обезбедување на каналите на Јавниот сервис

Редовен прогрмакси надзор КДС-Кабел Нет – (член 143 став 3 од ЗААВМУ) – 15.02.2023

Редовен програмски андзор КДС-Кабел Нет – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 15.02.2023


2022 година

2021 година

2020 година

2019 година

2018 година

2016 година

2015 година

2014 година

 Accessibility

Accessibility