КДС-КАБЕЛ НЕТ ДОО Прилеп

image_pdfimage_print

2021 година

Извештаи од спроведени надзори:

Tитлување на јазикот на заедницата која не е мнозинство во РСМ;  Регистрација на програмските сервиси 

Редовен програмски надзор КДС-КАБЕЛ НЕТ – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 23.04.2021


2020 година

Извештаи од спроведени надзори:

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надзор КДС-КАБЕЛ НЕТ – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 27.07.2020

Редовен програмски надзор КДС-КАБЕЛ НЕТ – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 23.01.2020


2019 година

2018 година

2016 година

2015 година

2014 година

 Accessibility

Accessibility