КДС-ВТ ДООЕЛ Пробиштип

image_pdfimage_print

2020 година

Извештај од спроведен надзор:

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

Редовен програски надџор – КДС-ВТ – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 15.06.2020


2019 година

2018 година

2016 година

2015 година

 

 Accessibility

Accessibility