Коза Ностра

image_pdfimage_print

2015 година

Извештаи од спроведени надзори/мерка опомена

Заштита на изворот на информации

– Контролен административен надзор Коза Ностра (член 12 став 1 од Законот за медиуми) – 18.12.2015

– Редовен административен надзор Коза Ностра (член 12 став 1 од Законот за медиуми) – 02.11.2015

  • Решение за мерка опомена Коза Ностра (член 12 став 1 од Законот за медиуми) – 04.11.2015


Accessibility

Accessibility