КТВ-69 ДОО с.Истибања Виница

image_pdfimage_print

2016 година

Извештај од спроведен надзор/мерка опомена:

Дополнителни обврски на операторот кој реемитува програмски сервиси

– Вонреден програмски надзор (член 144 став 3 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги) – 04.08.2016

– Мерка опомена (член 144 став 3 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги) – 05.08.2016


2015 година

 Accessibility

Accessibility