Магазин „Гала Медиа“

image_pdfimage_print

2016 година

Извештај од спроведен надзор/мерка опомена

Сопственичка структура

– Редовен административен надзор Гала Медиа (член 15 став 2 од Законот за медиуми) – 19.04.2016

  • Решение за мерка опомена Гала Медиа (член 15 став 2 од Законот за медиуми) – 22.04.2016

 

 Accessibility

Accessibility