МУЛТИМЕДИА-НЕТ ДОО Скопје

image_pdfimage_print

2021 година

Извештаи од спроведени надзори:

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надзор Мултимедиа–Нет (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 31.08.2021

Редовен програмски надзор Мултимедиа-Нет – (член 64 став 2 и член 141 став 13) – 19.02.2021


2020 година

2019 година

2018 година

2016 година

2015 година

 

 Accessibility

Accessibility