НЕОТЕЛ ДОО Скопје

image_pdfimage_print

2022 година

Извештаи од спроведени надзори

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надзор Неотел – (член 143 став 3 од ЗААВМУ) – 13.06.2022

Редовен програмски надзор Неотел – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 13.06.2022


2021година

2020 година

2019 година

2018 година

2017 година

2016 година

2015 година

 Accessibility

Accessibility