ПЕТ НЕТ ДОО Гевгелија

image_pdfimage_print

2021 година

Извештаи од спроведени надзори

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надзор – Пет Нет – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 02.09.2021

Контролен програмски надзор Пет- Нет – (член 141 од ЗААВМУ) – 10.05.2021

Редовен програмски надзор Пет Нет – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 23.04.2021

  • Решение за преземање мерка јавна опоменаПет Нет – (член 141 од ЗААВМУ) – 28.04.2021

2020 година

2019 година

2018 година

2016 година

2015 година

 Accessibility

Accessibility