РА Александар Македонски

image_pdfimage_print

2018 година

Извештај од спроведен надзор

Правилник за минимални технички, просторни, финансиски и кадровски услови 

– Вонреден административен надзор Радио Александар Македонски Кичево ДООЕЛ (член 9 од Правилникот за минимални технички, просторни, финансиски и кадровски услови за добивање дозвола за радио и телевизиско емитување) – 07.06.2018

 

2017 година

Извештаи од спроведени надзори/мерки опомена

Програмски концепт

– Извештај од редовен административен надзор Радио Александар Македонски Кичево ДООЕЛ – (член 15 став 5 од Законот за медиуми) – 19.04.2017Accessibility

Accessibility