РА Б-97 Битола

image_pdfimage_print

2022 година

Извештај од спроведен надзор

Правилник за минимални технички, просторни, финансиски и кадровски услови за добивање дозвола за радио и телевизиско емитување

Вонреден административен надзор – РА Б-97 –  (член 9 од Правилникот за минимални технички, просторни, финансиски и кадровски услови за добивање дозвола за радио и телевизиско емитување) – 14.11.2022


2020 година

2019 година

2018 година

2017 година

 

 Accessibility

Accessibility