РА Б-97 Битола

image_pdfimage_print

2020 година

Извештаи од спроведени надзори:

Правилник за минимални технички, просторни, финансиски и кадровски услови за добивање дозвола

– Вонреден административен надзор Радио Б-97 – (член 9 од Правилникот за минимални технички, просторни, финансиски и кадровски услови за добивање дозвола за радио и телевизиско емитување) – 02.12.2020


2019 година

2018 година

2017 година

 

 Accessibility

Accessibility