РА Фортуна

image_pdfimage_print

2018 година

Извештаи од спроведени надзори/мерка опомена

 Спроведување на програмскиот концепт

– Контролен админстративен надзор – Радио Фортуна ДООЕЛ Скопје – (член 15 став 5 од Законот за медиуми) – 16.07.2018

– Редовен административен надзор –  Радио Фортуна ДООЕЛ Скопје  – (член 15 став 5 од Законот за медиуми) – 19.04.2018


2017 година

2016 година

2015 година

2014 годинаAccessibility

Accessibility