РА Канал 77

image_pdfimage_print

2023 година

Извештај од спроведен надзор

Употреба на јазикот во програмите, дневно емитување најмалку 18 часа програма на радијата и емитување на доброволно пријавениот процент македонска музика

Редовен програмски надзор РА Канал 77 –  (член 64 и член 90 од ЗААВМУ) – 09.06.2023


2022 година

2021 година

2020 година

2019 година

2018 година

2017 година

2016 година

2015 година

 

 Accessibility

Accessibility