РА Клуб ФМ

image_pdfimage_print

2018 година

Извештаи од спроведени надзори/мерка опомена

Спроведување на програмскиот концепт

– Контролен административен надзор – Радио Клуб ФМ ДОО Скопје – (член 15 став 5 од Законот за медиуми) – 16.07.2018

– Редовен административен надзор – Радио Клуб ФМ ДОО Скопје – (член 15 став 5 од Законот за медиуми) – 19.04.2018

 

2016 година

2015 година

 

 Accessibility

Accessibility