РА Лав

image_pdfimage_print

2020 година

Извештај од спроведен надзорж

Jавност во работата на издавачите на медиуми, информации достапни до корисниците

Редовен административен надзор РА Лав – (член 15 став 3 од Законот за медиуми) – 24.11.2021


2019 година

Извештаи од спроведени надзори/мерка јавна опомена

Програмски концепт

– Контролен административен надзор – Радио Лав ДООЕЛ Охрид – (член 15 став 5 од Закон за медиуми) – 31.07.2019

– Редовен административен надзор – Радио Лав ДООЕЛ Охрид (член 15 став 5 од Закон за медиуми) – 15.05.2019

 

2018 година

Извештаи од спроведени надзори/мерка опомена

Jавност во работата на издавачите на медиуми, информации достапни до корисниците

– Редовен административен надзор  Радио Лав ДООЕЛ Охрид (член 15 став 1 од Закон за медиуми) – 19.04.2018

– Контролен административен надзор Радио Лав ДООЕЛ Охрид– (член 51 став 1 од ЗААВМУ) – 20.06.2018

– Контролен административен надзор Радио Лав ДООЕЛ Охрид  (член 15 став 3 од Законот за медиуми) – 12.01.2018

 

 

2017 година

2016 година

 Accessibility

Accessibility