РА Плус Форте

image_pdfimage_print

2022 година

Извештај од спроведен надзор/Мерка јавна опомена

Објавување податоци за сопственичка структура, уредништво и извори на финансирање во претходната година

Редовен административен надзор РА Плус Форте – (член 15 став 3 од Законот за медиуми) – 25.07.2022

  • Мерка јавна опомена Плус Форте (член 15 став 3 од Законот за медиуми) – 12.08.2022

2017 година

 

 Accessibility

Accessibility