СКРЕМБЛ ДООЕЛ Ново Село Струмица

image_pdfimage_print

2022 година

Извештаи од спроведени надзори

Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надзор Скрембл – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 22.03.2022

Редовен програмски надзор Скрембл – (член 143 став 3 од ЗААВМУ) – 15.04.2022


2021 година

2020 година

2019 година

2018 година

2016 година

2015 година

2014 година

 Accessibility

Accessibility