СПАЈДЕР-НЕТ ДОО Гевгелија

image_pdfimage_print

2022 година

Извештај од спроведен надзор

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надор Спајдер-Нет – (член 143 став 3 од ЗААВМУ) – 12.05.2022

Редовен програмски андзор Спајдер-Нет – (член 64 став 2, член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 12.05.2022


2021 година

2020 година

2019 година

2018 година

2017 година

2016 година 

2014 година

 Accessibility

Accessibility