Весник „Спорт бокс“

image_pdfimage_print

2015 година

Извештаи од спроведени надзори/мерка опомена 

Заштита на изворот на информации

 – Контролен административен надзорСпорт бокс (член 12 став 1 од Законот за медиуми) – 23.04.2015

– Редовен административен надзор Спорт бокс (член 12 став 1 од Законот за медиуми) – 27.02.2015

  • Решение за мерка опомена Спорт бокс (член 12 став 1 од Законот за медиуми) – 06.03.2015

 Accessibility

Accessibility