Весник „Теа кидс“

image_pdfimage_print

2016 година

Извештаи од спроведени надзори/мерка опомена

Импресум

 – Контролен административен надзор Теа кидс (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 29.09.2016

– Контролен административен надзор Теа кидс (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 28.06.2017

  • Решение за мерка опомена Теа кидс (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 06.07.2016

2015 година

Извештај од спроведен надзор:

Заштита на изворот на информации

 – Вонреден административен надзор Теа кидс (член 12 став 1 од Законот за медиуми) – 06.11.2015Accessibility

Accessibility