ТРИНГ МАКС ДООЕЛ Скопје

image_pdfimage_print

2015 година

Извештај од спроведен надзор:

Реемитување на програмски сервиси

– Редовен програмски надзор ТРИНГ МАКС (член 141 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги ) – 07.04.2015Accessibility

Accessibility