ТВ Интел – Одземена дозволата

image_pdfimage_print

– Извештај од вонреден надзор врз ТВ ИНТЕЛ ДОО Струмица – (Надзорот се врши за да се констатира дали истиот радиодифузер и по одземање на дозволата за телевизиско емитување, продолжува со емитувана телевисизка програма, што е спортивно на член 62 став 2 од ЗААВМУ)

– Извештај од контролен надзор ТВ Интел Струмица – (член 62 став 2 од ЗААВМУ)Accessibility

Accessibility