ТВ Канал Феста

image_pdfimage_print

2021 година

Извештај од спроведен надзор

Јавност во рабоатата на издавачите на медиуми

Редовен административен надзор ТВ Канал Феста – (член 15 став 3 од Законот за медиуми) – 24.11.2021

 


2020 година

2016 година

 Accessibility

Accessibility