УНИВЕРЗИТЕТСКО РАДИО УГД ФМ

image_pdfimage_print

2023 година

Извештаи од спроведени надзори/мерки јавна опомена

Импресум; информации достапни до корисниците; идентификација на радиодифузер

  • Изречена мерка јавна опомена Радио УГД ФМ –  (член 51 став 1 од ЗААВМУ) – 10.01.2023

Контролен административен надзор Универзитетско радио УГД ФМ (член 51 став 1 од ЗААВМУ) – 22.03.2023


2022 година

2021 година

2018 година

2015 година

2014 година

 Accessibility

Accessibility