ВИНСАТ КАБЕЛ ДООЕЛ Виница

image_pdfimage_print

2021 година

Извештаи од спроведени надзори:

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси 

Редовен програмски надзор – Винсат Кабел – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 10.11.2021

Редовен програмски надзор Винсат Кабел – (член 64 став 2 и член 141 став 13) – 31.05.2021


2020 година

2019 година

2018 година

2016 година

2015 година

 Accessibility

Accessibility