Двомесечен весник „Бахче“

image_pdfimage_print

2020 година

Извештаи од извршени надзори

Импресум

Редовен административен надзор Бахче (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 25.06.2020

Редовен административен надзор Бахче (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 27.02.2020

Обврски за објава на сопственичка структура

Редовен административен надзор Бахче  (член 15 став 2 од ЗААВМУ) – 22.04.2020


2018 година 

2017 година 

 

 Accessibility

Accessibility