КОМБО 2003

image_pdfimage_print
2021 година
Извештаи од спроведени надзори:
Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надзор Комбо 2003 – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 06.07.2021

Редовен програмски надзор Комбо 2003 (член 64 став 2, член 141 од ЗААВМУ) – 28.01.2021

2020 година

2018 година

 

 Accessibility

Accessibility