Магазин „Либи“ на албански јазик

image_pdfimage_print

2020 година

Извештаи од извршени надзори

Обврски за објава на сопственичка структура

Редовен административен надзор Либи (член 15 став 2 од Законот за медиуми) – 22.04.2020


2019 година

2018 година

 Accessibility

Accessibility