Магазин „Мини Либи“

image_pdfimage_print

2020 година

Извештаи од извршени надзори

Обврски за објава на сопственичка структура, Импресум

Редовен административен надзор Мини Либи (член 15 став 2 од Законот за медиуми) – 22.04.2020

Редовен административен надзор Мини Либи (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 27.02.2020


2018 година

2017 година

 Accessibility

Accessibility