Нафи и Беко ДООЕЛ Гостивар

image_pdfimage_print

2022 година

Извештаи од спроведени надзори

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надзор Нафи и Беко – (член 143 став 3 од ЗААВМУ) – 14.02.2022

Редоврен програмски надзор Нафи и Беко – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 14.02.2022


2021 година

Извештаи од спроведени надзори

Обврски на оператор кој реемитува програмски сервис

Редовен програмски надзор Нафи и Беко (член 143 став 3 од ЗААВМУ) – 27.10.2021

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надзор – Нафи и Беко – (член 64 став 2 и член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 14.10.2021


2020 година

Извештаи од спроведени надзори

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

– Редовен програмски надзор – НАФИ И БЕКО – (член 64 став 2 и член 141 од ЗАВМУ) – 08.10.2020

– Редовен програмски надзор – НАФИ И БЕКО – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 15.06.2020


2019 година

Извештаи од спроведени надзори

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

– Редовен програмски надзор – Нафи и Беко (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 12.11.2019

– Редовен програмски надзор – Нафи и Беко  (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 21.03.2019Accessibility

Accessibility